Yandex Metrica

Sevim Emre'den koronavirüs açıklaması: Orhan Baba'nız korona oldu

Sevim Emre'den koronavirüs açıklaması: Orhan Baba'nız korona oldu

Geçtiğimiz günlerde Orhan Gencebay'ın koronavirüse yakalanarak hastaneye kaldırıldığı haberleri gündeme gelmişti. İddiaları yalanlayan Sevim Emre'den yeni açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Orhan Gencebay'ın covid-19 testinin pozitif olduğu haberi geçtiğimiz ay gündeme bomba gibi düşmüştü. Sanatçının hastaneye yattığı iddia edilirken, haberler Gencebay'ın eşi Sevim Emre tarafından yalanlanmıştı. Yeni bir paylaşım yapan Emre, iddiaları doğrulayarak koronavirüsü atlattıklarını belirtti.

"NEGATİF ENERJİYİ ÇEKMEMEK İÇİN AÇIKLAMADIK"

Sevim Emre, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Gördüğüm lüzum gereği aşının önemini belirtmek için bu açıklamayı yapıyorum. Hala aşıya karşı olanlar var. Canlarım; Orhan Baba’nız ve ben bir ay önce korona oldu. Bunu siz sevenlerimizden değil, kötülükle beslenenlerin, klavye delikanlılarının negatif enerjisini üstümüze çekmemek için açıklamadı."

"ÇOK HAFİF ATLATTIK"

Orhan Gencebay'ın katıldığı bir etkinlikte virüs kaptığını söyleyen Emre, "Tabii ki ben de temaslı oldum. Çok korktum, kabus gibiydi. Organ Baba'nın kalp rahatsızlığı beni çok endişelendirdi ama şükürler olsun çok hafif atlattık. Aşılı olmamız ve benim erken hissetmem, Orhan Baba'nızı hemen hastaneye götürmem hastalığın kötü seyrini engelledi." ifadelerini kullandı.

Sevim Emre, paylaşımında sağlık çalışanlarına ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya da teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading