Yandex Metrica

Sevgilisini trafik kazasında kaybetmişti... Gülçin Ergül'den yürek yakan paylaşım! 'Bir ay olmuş...'

Sevgilisini trafik kazasında kaybetmişti... Gülçin Ergül'den yürek yakan paylaşım! 'Bir ay olmuş...'

Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül zor günleri atlatmaya çalışıyor. Şarkıcı'dan yürek sızlatan bir paylaşım daha geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:38

Hepsi Grubu'nun solistlerinden Gülçin Ergül, geçtiğimiz ay Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda otomobil TIR ile çarpışmış, Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetmişti. Nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisinin ani ölümüyle yıkılan Ergül, zor zamanlar geçiriyor. Psikolojik destek almaya başladığı öğrenilen şarkıcı, Instagram hesabında yeni bir paylaşım yaptı.

Bir kedi fotoğrafını paylaşan Ergül, "Bir ay olmuş... Zaman kavramım yok. Ağlayarak yürüyordum, karşıma çıktı" notunu yazdı. Şarkıcının paylaşımına çok sayıda destek mesajı geldiği öğrenildi.

"SENİ DAİMA SEVECEĞİM"

Gülçin Ergül, kazada sevgilisini kaybettikten sonra sosyal medya hesabından yürek dağlayan bir paylaşımda bulunmuştu. Ergül, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Biz birbirimize çok iyi geliyoruz” derdin. Aynen öyle. Sen bana paylaştığımız bu zamanda tekrar hayat dolu olmayı, hayal kurabilmeyi aşıladın. Yalnız olmadığımı hissettirdin. Kendime yeniden inanmamı sağladın, bana en büyük mutluluğu, sevgimizi, aşkımızı yaşattın.

Sonsuza dek de devam edecek. Ben senin için yaşayacağım, dinlediğini göremesem de senin için bulutların ötesine şarkılar söyleyeceğim, verdiğim sözleri tutmak için var gücümle çalışacağım. Seni üzmeyecek, gözünü arkada bırakmayacağım. Ve seni her daim sınırsızca seveceğim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading