Yandex Metrica

Sevda Demirel anne olmak istiyor

Sevda Demirel anne olmak istiyor

Geçtiğimiz yıl Doruk Doğrusöz ile yaşadığı birlikteliyle gündeme gelen şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Gazetecilerle konuşan Demirel, anne olmak istediğini söyledi.

Magazin

10.02.2024, 06:56

Manken ve şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Kısa bir alışveriş turu yapan Demirel, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Demirel, anne olmak istediğini belirterek "Sizin aracılığınız ile buradan duyuruyorum. Anne olmak istiyorum. Evlat edinmek istiyorum. Doğru eşi bulamamaktan dolayı doğuramıyorum. Allah izin verirse, devletimiz izin verirse bu kutsal olan annelik duygusunu yaşamak istiyorum." dedi.

"NE OLUR ÇOK GÖRMESİNLER"

49 yaşındaki şarkıcı, "Biliyorum çok prosedür var. Ne olur bunu bana çok görmesinler. Bir erkeğin kahrını çekmek istemediğim için doğurmak istemiyorum. Bana verecekleri bir bebeğe hayat boyu annelik yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

SÜRPRİZ AYRILIK YAŞANMIŞTI

Diğer yandan geçtiğimiz yıl yaşadıkları aşkla magazin gündemine oturan Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz'ün evlenecekleri iddia edilmişti. Demirel, "Pandemi döneminde herkes kilo aldı ben kilo verdim, gelinliğin içine sığayım diye. Yazın sonunda düşünüyoruz." diyerek iddiaları doğrulamıştı. Evlenmeleri beklenen çift sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading