Yandex Metrica

Sergen Deveci'nin sağlık durumu nasıl? Melis İşiten'den ilk açıklama geldi! Uraz Kaygılaroğlu dua istedi

Sergen Deveci'nin sağlık durumu nasıl? Melis İşiten'den ilk açıklama geldi! Uraz Kaygılaroğlu dua istedi

'Baş Belası' ekibi, tiyatro turnesi için çıktıkları yolda Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası geçirdi. Feci kazada 3 oyuncu hayatını kaybederken, Sergen Deveci ağır yaralandı. Oyuncunun sevgilisi Melis İşiten, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Magazin

02.03.2024, 11:07

'Baş Belası' adlı tiyatro oyununun ekibi, Çorum'daki gösterilerinin ardından Samsun'a doğru hareket etti. Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy gibi isimlerin yer aldığı tiyatro ekibini taşıyan minibüs, Amasya-Çorum yolu üzerinde bir tıra arkadan çarptı. 

Kaza sırasında minibüste sıkışan Burak Topçu, Tolga Güleryüz ve Özgür Karataş, olay yerinde yaşamını yitirdi. Özgür ayaz, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Melis İşiten, Burak Gülçebi, Özgür Ayaz ve Filiz Özbek hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"KAYBIMIZ VE ACIMIZ TARİFSİZ"

Deveci'nin yoğun bakımda olduğu öğrenilirken, yaralanan Melis İşiten ise sağlık durumlarına ilişkin son bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Sergen Deveci ile aşk yaşayan İşiten, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Çok büyük bir şey yaşadık. Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükrederek hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen'in bilinci açık. Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum" ifadelerini kullandı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Uraz Kaygılaroğlu ise yaptığı paylaşımda 'Sergen için dua edelim' dedi. Deveci'nin hayati tehlikeyi atlattığı, bilincinin açık olduğu belirtildi. Kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulan oyuncu, tedavisinin ardından taburcu edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading