Yandex Metrica

Seren Serengil’in eski doktorundan olay açıklama! Seren Serengil’i mahkemeye verdi

Seren Serengil’in eski doktorundan olay açıklama! Seren Serengil’i mahkemeye verdi

Seren Serengil’in eski doktorundan olay açıklama! Seren Serengil’i mahkemeye verdi! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:31

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 'Dumping sendromuna yakalanan ve 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, geçtiğimiz hafta ameliyat oldu. Ameliyat sonrası konuşan Seren Serengil, eski doktorunu suçlayarak alt midesinin olmadığını söylemişti. Serengil'in eski doktoru Ersin Aksu'nun flaş açıklama geldi. Zayıflamak amacıyla ameliyatlar olup, daha sonra Dumping Sendromu'na yakalanan ve 43.5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, riskli bir ameliyata geçirdi. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanan Seren Serengil açıklamasında eski doktorunu suçlayan ifadelerde bulundu.

"Senin alt miden nerede Seren?" diyen Bircan Bali'yi yanıt veren Seren Serengil "Alt midem yok. Organlar yapışmış" dedi. Seren Serengil açıklamasının devamında "Midem onarılacaktı ama şu anda bu yapılamadı çünkü alt midem yok, organım yok!" yorumunda bulundu. Seren Serengil 3-5 kilo alabileceğiniz de sözlerini ekledi. Serengil eski doktorunu suçlayarak bunun bir sağlık skandalı olduğunu söyledi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

ERSİN AKSU, SEREN SERENGİL'İ MAHKEMEYE VERDİ

Seren Serengil'in suçladığı eski doktoru Ersin Aksu, avukatı aracılığıyla bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada; Seren Serengil'in yalan söylediği yer alırken, sunucunun ameliyat sonrası süreçte gerekli işlemleri yapmadığı yer alıyor. Seren Serengil'in doktordan para istediği iddia edilirken, istediği paranın verilmediği takdirde "elinden geleni yapacağını" söylemesi de açıklamada yer alıyor. Söylemezsem Olmaz sunucusuyla ilgili ses kayıtlarının savcılığa teslim edildiği belirtilirken, konuyla ilgili hukuki sürecin başladığı açıklandı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

DOKTOR ERSİN AKSU KİMDİR?

Dr. Ersin Aksu 1976 yılında Balıkesir'de doğdu. Orta ve lise eğitimini istanbul'da tamamlayan Aksu, 2003 yılında çapa tıp fakültesinden mezun olur olmaz, mesleğinde en iyilerden olmak için Cerrahpaşa Tıp Fakültesi genel cerrahi ana bilim dalında uzmanlık eğitimine başladı. Tıp fakültesinde yaşadığı deneyimler ve çok sayıda katıldığı obezite ve metabolik cerrahi operasyonlar sayesinde bu alanda uzmanlaşmaya karar verdi. Cerrahpaşa tıp fakültesindeki uzmanlık eğitiminden sonra mecburi hizmetini Manisa'da tamamlayan Aksu, ardından İzmir'e yerleşti ve burada özel hastanelerde obezite ve metabolik cerrahi ameliyatlarını gerçekleştirdi. Aksu, mesleğini gerçekleştirirken edindiği tecrübeden yola çıkarak, sağlık sektörü için önemli bir adım attı ve ameliyatlarında farklı bir yöntem uygulamaya başladı. Dr. Ersin Aksu, Tüp mide ameliyatlarını kendi yöntemi olan 3 delikten yaparak hastanın diğer organlarını, gerçekleşen operasyonunun etkisine maruz bırakmadan, yani diğer organları oluşabilecek komplikasyonlardan kurtararak bir yeniliğe öncülük etti ve pek çok başarılı ameliyata imza attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading