Yandex Metrica

Seren Serengil ve Yaşar İpek Ebru Gündeş yüzünden mi boşandı? Seyhan Soylu'dan olay yaratacak açıklama!

Seren Serengil ve Yaşar İpek Ebru Gündeş yüzünden mi boşandı? Seyhan Soylu'dan olay yaratacak açıklama!

Yaşar İpek'in eski eşi Seren Serengil'i Seyhan Soylu'nun evinde tehdit ettiği iddialarıyla ilgili davanın görülmesine devam edildi. Tanık olarak dinlenen Soylu, Yaşar İpek ve Seren Serengil'in Ebru Gündeş yüzünden ayrıldığını iddia etti.

Magazin

21.03.2024, 13:57

Yeşilköy'de 5 Mayıs 2020'de Seren Serengil, Seyhan Soylu'nun evindeyken Yaşar İpek olay yerine gelerek ikiliye hakaret edip tehditte bulunmuştu. Bakırköy 55. Asliye Ceza Mahkemesi'nde davanın görülmesine devam edildi. Duruşmaya tutuksuz sanık Yaşar İpek katılmazken, taraf avukatları duruşmada hazır bulundu. Seyhan Soylu ise davada tanık olarak dinlendi.

"SİLAHLI ADAMLARLA EVİME GELDİ"

Seren Serengil ve Yaşar İpek arasında o tarihte büyük kavga olduğunu ve İpek'in sosyal medyadan hakaret ettiğini belirten Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"Sanık Yaşar İpek’in Ebru Gündeş ile olan yazışmalarını Seren’e söylemiştim. Sanık Seren’in peşini bırakmıyordu. Sanık Yaşar İpek olay günü silahlı adamları ile evime geldi. O gün Seren benim evimdeydi. Kapım tekmelendi ne olduğunu anlamadık. Yaşar İpek evimin aşağısında 'o..'yu da seni de vuracağım, delik deşik edeceğim' dedi. Bana da 'sen o..sun neden Ebru Gündeş ile olan mesajlarımı söylüyorsun' dedi."

"İLİŞKİLERİ EBRU GÜNDEŞ YÜZÜNDEN BİTTİ"

Duruşmanın ardından adliye önünde açıklamalarda bulunan Seyhan Soylu, "Yaşar İpek benim üvey oğlum sayılır. Seren Serengil kardeşim gibidir." diye konuştu. Sisi lakaplı Soylu, "İlişkide barışmak için kıskandırmalar vardır. İşte Yaşar İpek o tarih de Ebru Gündeş ile yazışıyordu. Seren ile Yaşar’ın ilişkilerinin bitmesinin sebeplerinden biri de Ebru Gündeş’tir.

Yaşar bana Ebru Gündeş ile olan mesajları göstermişti. Yaşar, Seren ile beni barıştır diye bana baskı yapıyordu. Ben Seren’e Ebru ile olan mesajları anlattım. Çünkü başka hayaller vererek kadını incitiyordu." diye konuştu.

4 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede olayın yaşandığı dönemde ünlü çiftin boşanma aşamasında olduğu belirtilmişti. Yaşar İpek'in 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading