Yandex Metrica

Seren Serengil ve Arto Hülya Avşar yüzünden birbirine girdi! Arto'yu programdan kovdurdu 'Son 2 gün'

Seren Serengil ve Arto Hülya Avşar yüzünden birbirine girdi! Arto'yu programdan kovdurdu 'Son 2 gün'

Söylemezsem Olmaz yorumcuları Seren Serengil ve Arto, Hülya Avşar konusunda birbirine girdi. Ortamın gerilmesinin ardından Seren Serengil'in Arto'yu kovdurduğu iddia edildi.

Magazin

25.04.2024, 10:29

Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Seren Serengil ve Arto arasında büyük gerilim yaşandı. Fikir ayrılığı yaşayan ikilinin programda tartışmasının ardından Serengil'in Arto'yu işinden ettiği öne sürüldü.

Seren Serengil ve Arto, Hülya Avşar konusunda ayrı düştü. Avşar'ın yeni bir aşka yelken açtığı Cemal Güzelci'nin asistanı olduğu Senem Kuyucuoğlu'nun sevgilisi olduğu iddia edildi. Senem Kuyucuoğlu'nun cinsel yöneliminin farklı olduğunu söyleyen Serengil, erkek sevgilisi olmayacağını belirtti. Arto'nun "Senin Hülya Avşar'la yakınlığın olabilir, o ayrı." demesi üzerine Seren Serengil sert tepki gösterdi.

"HADDİNİ AŞMA"

Serengil,  "Devamlı aynı şeyleri söylüyorsun. Haddini aşmaya başladın! Arto haddini aşma... Sen benim insanlarla olan yakınlığıma göre program yaptığımı söylüyorsun ama bunu sana söylettirmem. İnsanları durup dururken burda doğramam. Gerçekse tamam." ifadelerini kullandı.

"SUSKUNLUĞUM ASALETİMDEN"

Yaşanan gerilimin ardından Arto'nun "Son 2 gün" paylaşımı yapması nedeniyle programdan ayrılacağı iddia edildi. Kulislerde Seren Serengil'in Arto'yu işinden ettiği öne sürüldü. Arto Serengil'i sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

Arto daha sonra sosyal medya hesabından Mevlana'nın "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!" sözünü paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading