Yandex Metrica

Seren Serengil ekrana geri döndü, her şeyi itiraf etti! 'Benim de hatam var'

Seren Serengil ekrana geri döndü, her şeyi itiraf etti! 'Benim de hatam var'

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Seren Serengil, yeniden ekranlara döndü. Sağlık durumuna ilişkin bilgi veren sunucu, 'Artık yemek yiyebiliyorum' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:32

Mide küçültme operasyonunun ardından zor günler geçiren Seren Serengil, hayatını kaybetme noktasına gelmişti. Organlarının iflas etmek üzere olduğunu açıklayan 50 yaşındaki sunucu, 17 Aralık cuma günü ameliyat masasına yattı. Serengil, başarılı operasyonun ardından Söylemezsem Olmaz programına geri döndü.

"BENİM DE HATAM VAR"

Ameliyat sürecini anlatan Serengil, "Çocuğumu kaybetmişken, 76 kiloydum. İkinci ameliyata 67 kilo ile girdim. Benim de hatam var burada. Benim tanıdıklarımın hiçbirisi obez değildi, bu ameliyatı yaptırdıklarında. Son derece erteleyen umursamayan bir yapım vardı benim." diye konuştu.

"HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

"Ameliyat olmasaydım belki bugün aranızda olmayacaktım" diyen Serengil, "Yemek yiyorum şimdi. 'Aaa, fenalaşmadım. Saniyesinde tuvalete gitme gereği duymadım' diyorum. Kesinlikle yanlış ameliyatı yapan doktorla hukuki süreç devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Sunucunun ameliyatını yapan Dr. Alper Çelik ise, "Ya hatalı işlem olabilir ya da hastanın bünyesi kaldırmıyor olabilir. İnce bağırsakların çok ciddi bir kısmı devre dışı bırakılmış. Oradaki problemi hemen düzelttik. Alt mideyi bulmak için 30-45 dakika uğraştık. Alt mide ile üst mide arasındaki bağlantı kapatılmıştı." dedi.

"BİRKAÇ AY SONRA RİSKLER AZALMIŞ OLACAK"

Gıdanın sadece üst mideye gittiğini belirten Çelik, "İnce bağırsağın uzunluklarını ölçünce ve devre dışı bırakılanları görünce ince bağırsakları hemen düzelttik. Birkaç ay sonra karaciğer iyileşecek bünye güçlenecek riskler azalmış olacak. Bu yapılan işlemler hayatınıza da engel olmayacak. Alt midesiz de devam edilebiliyor. Bizim hedefimiz 55 kilo." şeklinde konuştu. Dr. Çelik, Seren Serengil'in tam anlamıyla iyileşmesinin 1,5 yıl süreceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading