Yandex Metrica

Sitede Ara

Seren Serengil'den şoke eden Can Tanrıyar açıklaması: Petek Dinçöz'ü kemerle dövdü, kafayı bana taktı

Seren Serengil'den şoke eden Can Tanrıyar açıklaması: Petek Dinçöz'ü kemerle dövdü, kafayı bana taktı

Seren Serengil, Can Tanrıyar hakkındaki 'Kemerle insan döven zorba' ifadeleri nedeniyle hakim karşısına çıktı. Serengil, 'Eski eşine yaptığı mobbingi şimdi bana yapıyor' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Seren Serengil, Uçankuş TV Yönetim Kurulu Başkan'ı Can Tanrıyar hakkında sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü sunucu, "Bu manyak için gerekeni yapalım, tımarhanelik, ama önce bir parmaklık görsün belki düzelir.Bu adam herkesi ölümle tehdit ediyor, namusuma laf ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

Tanrıyar'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmasının ardından soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonrası Serengil hakkında ''Hakaret'' suçundan 2,5 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Ünlü sunucu bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada Seren Serengil avukatı ile hazır bulunurken, Can Tanrıyar duruşmaya katılmadı.

"ESKİ EŞİNE YAPTIKLARINI DUYURMAK İSTEDİM"

Mahkemede yaptığı savunmada söz konusu iddiaların Petek Dinçöz tarafından da defalarca söylendiğini belirten Serengil, "Ayrıca dosyayı incelediğimde asılsız iddialar vardır, kabul etmiyorum. Ben sanatçıyım, basından bir arkadaş görüşmek istediğinde görüşebilirim. Görüştüğümüzde yaklaşımı farklı oldu. Eski eşine yaptığı mobbingi bana yapıyor. Ben sadece eski eşine yaptığı eylemleri diğer insanlara duyurmak istedim. Hakaret kastım yoktur" dedi.

Mahkeme mütalaanın hazırlanması için dosyayı duruşma savcısına gönderip davayı erteledi.

"PETEK DİNÇÖZ'Ü KEMERLE DÖVDÜ"

Ünlü sunucu, duruşma sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Serengil, "Can Tanrıyar'ın Petek Dinçöz'ü kemerle dövdüğünü, şamtaj yaptığının belgelerini sundum. Söylediklerim doğru, hakaret değil. Can Tanrıyar Petek'ten sonra bana taktı,  kaç senedir zor kurtulduk. Belgeleri mahkemeye sunduk" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading