Yandex Metrica

Seren Serengil bombayı patlattı! Hadise-Reza Zarrab ilişkisinde İbrahim Tatlıses detayı!

Seren Serengil bombayı patlattı! Hadise-Reza Zarrab ilişkisinde İbrahim Tatlıses detayı!

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Seren Serengil canlı yayında yine çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Serengil, İbrahim Tatlıses'in Reza Zarrab ile yakın arkadaş olması nedeniyle Hadise'yi koruduğunu öne sürdü.

Magazin

23.01.2024, 20:16

Söylemezsem Olmaz programında ünlü isimler hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Sunuculuğunu Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin üstlendiği programda konuşulanlar magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde ise İbrahim Tatlıses, Reza Zarrab ve Hadise hakkında yine bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"BEN AJDA BİLİRİM, HADİSE BİLİRİM"

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Dua Lipa'nın photoshopla yapılmış fotoğrafını gerçek zannederek paylaşmış, daha sonra silmişti. Twitter hesabından açıklama yapan türkücü, şu ifadeleri kullandı:

"Ben Ajda Pekkan bilirim, Hadise bilirim" diyen Tatlıses, "Vaktim mi var da Dua Lipa’yı bileyim, takip edeyim? Meğer başka bir kıza yapmışlar, bunu gönderdiler. Ben de teşekkür ettim, paylaştım. Niyetim kötü değildi"

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"'HADİSE İÇİN GÜZEL ŞEYLER SÖYLEYİN' DİYORDU"

Söylemezsem Olmaz programında Tatlıses'in bu tweeti gündeme geldi. Seren Serengil, Tatlıses'in Hadise'den bahsetmesine dikkat çekti. Ünlü isim, "Bana mesajlar atıyordu Hadise için güzel şeyler söyleyin diye. Çünkü Reza Bey ile yakın ya... Bana yazıyordu güzel şeyler söylersen mahkemeye vermeyecekler diye. Ben zaten söylüyordum, 'Yapmayın, Reza ile konuştum! diye bana mesajları var. Haliyle yenge konumunda olduğu için kolluyor olabilir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading