Yandex Metrica

Serdar Ortaç'tan tartışma yaratacak 'kürtaj' itirafı: Artık baba olamam

Serdar Ortaç'tan tartışma yaratacak 'kürtaj' itirafı: Artık baba olamam

Özel hayatıyla ilgili sıkça gündeme gelen Serdar Ortaç'tan çok konuşulacak bir itiraf geldi. Ortaç, 'Kaç tane çocuğum olacaktı ama kürtaj oldular' dedi.

Magazin

15.02.2024, 19:10

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dün akşam sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ortaç, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BABA OLMAK İÇİN ARTIK GEÇ"

Uzun süredir baba olmak istediğini dile getiren Ortaç, "Baba olmak için artık çok geç. Kaç tane çocuğum olacaktı hep kürtaj oldular, kaç tane... Yazık..." diyerek itirafta bulundu. Kürtajların bazılarının kendisinden habersiz yaptırıldığını söyleyen şarkıcı, "Peki bu kürtajı tercih edenler arasında bizim tanıdığımız isimler de var mı?" sorusu üzerine, " Evet var. İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı bir şey diyemiyorum." yanıtını verdi.

"LANET OLSUN PARASINI ÖDEDİM"

"Aralarında Chloe Hanım da var mıydı" sorusuna ise "Chloe ile ilgili konuşmuyorum. Lanet olsun bütün borçlarını ödedim, nafakaları ödedim. Böyle bir kadın hayatıma girmedi. Yarasın yani, Allah nasıl yaratacaksa ona. 8 senelik kocasına gidip evine haciz koyduran kadına o para yararsa, yarasın." diye yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading