Yandex Metrica

Serdar Ortaç'tan Tarkan'ı rezil eden açıklama! 'Adamı mahvettik işte'

Serdar Ortaç'tan Tarkan'ı rezil eden açıklama! 'Adamı mahvettik işte'

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dijital bir platformda yayınlanan '40' isimli programın konuğu oldu. Türkiye gündemiyle ilgili soruları cevaplayan Ortaç, 'Cumhurbaşkanımızın attığı adımlar 10 numara' dedi. Ortaç, diğer yandan Tarkan'ın polemiğe neden olan 'Geççek' şarkısı hakkında da konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:59

Son dönemlerde açıklamalarıyla magazin gündeminde kendisine sıkça yer bulan Serdar Ortaç, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Cansu Canan Özgen'in sunduğu '40' programına konuk olan şarkıcı, Türkiye gündemiyle ilgili soruları samimi şekilde yanıtladı. Muhalefetin tepkisinden çekinmediğini dile getiren Ortaç, "Ben Tayyip ağabeyi, Emine ablamı kişilik olarak seviyorum." diye konuştu.

"CUMHUBAŞKANI'NIN HER ADIMINI DESTEKLİYORUM"

Serdar Ortaç, Tarkan'ın bir süre tartışma konusu olan 'Geççek' şarkısıyla ilgili "Tarkan Cumhurbaşkanına saygısızlık mı etti?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Eskiden muhalefet kızmasın diye temkinli konuşuyordum, artık temkinli konuşmuyorum. Her geçen gün görüyorum ki, bütün atılan adımlar 10 numara. Evet Cumhurbaşkanımızın, hükümetin yaptığı her adımı destekliyorum.

"DİNLENECEK BİR ŞARKI DEĞİL"

Tarkan olayı gereksiz bir polemik. Bu şarkıyı onun için yapmadığı belli. Adam pandemi geçecek diye bağırdı. Şarkı da çok dinlenecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil ki! Lay lay lom yaparım, hepimiz yaparız. bu duruma düşmemek için böyle şarkılar yapmıyorum.

Adamı mahvettik işte. Geççek geççek bu işte... Çocuk pandemi geççek diyor nerelere çekiliyor. Bunlar olmasın diye aşk şarkısı yapıyorum işte, kafam basmadığı için değil! Kafam çok da iyi basar benim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading