Yandex Metrica

Sitede Ara

Serdar Ortaç'tan sahnede herkesi şaşırtan itirafı! 'Siz de beceremeyin' dedi, bombayı patlattı

Serdar Ortaç'tan sahnede herkesi şaşırtan itirafı! 'Siz de beceremeyin' dedi, bombayı patlattı

Seçil Gür'den ayrıldıktan sonra hayatını yalnız sürdüren Serdar Ortaç, konserlerine devam ediyor. Sanatçıdan sahnede yüzleri güldüren bir itiraf geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:56

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2014 yılında Chloe Loughnan ile nikah masasına oturmuştu. Kumar borçlarıyla sık sık gündeme gelen Ortaç ve ünlü model, 2019 yılında 5 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Serdar Ortaç ise ayrılığın ardından şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Sanatçı ile 'anne' diye hitap ettiği sevgilisi Seçil Gür, geçtiğimiz yıl ayrılık kararı almıştı. İkili, ilişkilerini yürütemedikleri için ayrıldıklarını açıklamıştı. Seçil Gür'den ayrıldıktan sonra aradığı mutluluğu bulamayan Ortaç'ın hayatında bir süredir kimse olmaması dikkat çekiyor.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"BEN BECEREMEDİM SİZ DE BECEREMEYİN"

Şarkıcı, konser maratonlarına devam ediyor. Önceki gün sevenleriyle buluşan Ortaç, evlilik itirafıyla şaşırttı. Ünlü isim, "Dünyanın en güzel şeyi evlilik ama ben beceremediğim için siz de beceremeyin istiyorum anlıyor musun? Sen de yapma. O yüzden bekarların tarafındayım artık." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading