Yandex Metrica

Serdar Ortaç konserinde ortalık karıştı! Yumruklar havada uçuştu

Serdar Ortaç konserinde ortalık karıştı! Yumruklar havada uçuştu

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın Karabük'te gerçekleştirdiği konserden sonra iki grup arasında tekmelerin ve yumrukların havada uçuştuğu bir kavga yaşandı. Konukların ayıramadığı kavga, polisin devreye girmesiyle yatıştırıldı.

Magazin

23.01.2024, 18:10

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün en güzel şarkıları Karabüklü vatandaşlar için seslendirdi. Ancak konserden sonra kimsenin istemediği tatsız bir olay yaşandı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Serdar Ortaç, özel bir etkinlik için konser vermek üzere Karabük'e geldi. Sahneye çıkan ünlü şarkıcıyı görebilmek için binlerce kişi etkinlik alanındaki yerini aldı. Ortaç, birbirinden güzel parçalarını hayranları ile birlikte okurken Karabüklülere unutulamayacak bir gece yaşattı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

KONSERDE ORTALIK KARIŞTI

Şarkıcı Ortaç'ın konserini tamamlamasının ardından iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken yumruklar havada uçuştu. Cep telefonu ile kaydedilen o anlarda kavgayı ayırmak isteyenlerin de başarılı olamadığı görülüyor. Polis ekiplerinin sevk edilmesinin ardından olay sona erdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading