Yandex Metrica

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra aşka geldi! Paylaşımlarına beğeni yağdı

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra aşka geldi! Paylaşımlarına beğeni yağdı

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde ilişkilerine bir şans daha verme kararı almış, haberi sosyal medyadan duyurmuşlardı. İkili, Instagram hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:36

2019 yılında nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz eylül ayında sürpriz bir kararla boşanmışlardı. Ortaklıklarını da bitiren ikili, daha sonra birlikte görüntülenmeye başlamıştı. Çift, zaman zaman birlikte vakit geçirmelerine rağmen barışma haberlerini yalanlamıştı.

"ESKİSİNDEN DAHA ÇOK SEVİYORUZ"

Birkaç gün önce Gökhan Çıra, Selin Ciğerci ile fotoğrafını paylaşarak barıştıklarını duyurdu. Çıra, "Nerede kalmıştık... Hayatımda annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna her şeyi yapabilecek kadar, her şeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin... Seninle bizi Allah'tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da.

Çok üzgünüm ki ben sebep oldum bu yaşananlara… Beni kırmayıp bana güvendiğin, bize bir şans daha verdiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum canımın içi... Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi... Seni çok seviyorum tek sevdiğim" notunu yazmıştı.

PEŞ PEŞE YENİ PAYLAŞIM

Yeniden bir araya gelen çiftten yeni paylaşımlar geldi. Sosyal medya fenomeni Ciğerci, yeni çekilen pozlarını paylaşarak "Naber zeytinim" notunu yazdı. Eski futbolcudan ise "Bakmaya doyamadığım" şeklinde yorum geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading