Yandex Metrica

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra neden boşandı?

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra neden boşandı?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde boşandı. Fenomen Ciğerci, bağlandığı programda boşanmanın perde arkasını anlattı.

Magazin

23.01.2024, 17:58

İki yıl önce nikah masasına oturan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla boşandı. Selin Ciğerci, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak şaşırtan ayrılıkla ilgili konuştu.

"Sabah 'günaydın aşkım diye mesajlaştık, akşamına boşanma kararı aldık." diyen Ciğerci, "Sabah kalkıyoruz aynı iş yerindeyiz, akşam aynı evdeyiz. Gün içinde işle ilgili bir şeyler oluyor, birikiyor.. Böyle tatsızlıklar oluyor, ilk boşanan ben değilim." şeklinde konuştu.

"GÖKHAN AGRESİF BİR ADAM"

Eski eşi Gökhan Çıra'nın agresif bir insan olduğunu söyleyen Ciğerci, "Gökhan biraz agresif bir adam. Şiddetin ş'si asla yok. 5 dakika sonra dünyanın en mutlu insanı. Bu onun karakteri. İlk tanıştığım zaman da sinirliydi ama iş için içine girince, sorumluluklar büyüdü... Daha fazla sinirli olabiliyor, daha gergin olabiliyor. Bu da ilişkimize yansıdı."

"ŞU AN ARKADAŞLARIMLA KALIYORUM"

"Şu an bir evim yok, arkadaşlarımla kalıyorum." diyen Ciğerci, evinin tadilatta olduğunu ekledi. 

Selin Ciğerci, kurduğu markasına 200 milyona yakın fiyat teklif ettiklerini belirterek "18 milyon euro'ya Katarlılar satın almak istediler. Ben vermedim, kendi kurduğum markayı vermedim. Ülkemi çok seviyorum, dünyaya açılmak istiyorum." dedi.

"EVLAT HAYALİM YARIM KALDI"

Mal varlıklarını bölüşmeleriyle ilgili de konuşan Ciğerci, şu ifadeleri kullandı:

"Yaptığımız mal varlıklarını uygun şekilde bölüştük. Hayatı paylaştık, arabalar benim umurumda değil ki.. Para her zaman kazanılır, para hesabı yapmıyorum. İkimiz de aynı ofisteyiz, belki ayırırım belki ayırmam.

Evlat edinmek istiyordum ama boşanınca bu hayalim yarım kaldı. Eski eşime mutluluklar diliyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading