Yandex Metrica

Sitede Ara

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan boşanmasına dair yürek burkan detay! Gözyaşlarına hakim olamadı

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan boşanmasına dair yürek burkan detay! Gözyaşlarına hakim olamadı

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in 8 yıllık evlilikleri dün Beykoz'da görülen duruşmayla sona erdi. Çiftin boşanmasına dair detaylar ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 19:00

Bir süredir evliliklerinde sorun yaşadıkları bilinen Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in 8 yıllık evlilikleri tek celsede bitti. 2014 yılında roma'da evlenen çift, fikir anlaşmazlıkları nedeniyle boşanma davası açtı.Beykoz Aile Mahkemesi'nde dün sabah 09.30'da görülen duruşmada Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel avukatlarıyla hazır bulundu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Görgüzel'in arkadaşları da mahkeme salonu önünde arkadaşlarına destek olmak için duruşmanın bitmesini bekledi. Duruşma salonundan çıkan Selen Görgüzel'in gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Bunun üzerine Hamdi Alkan, boşandığı eşiyle bir süre konuştu.

Boşanmanın ardından Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "9 yıl beraber ağlayıp, beraber güldük... Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik... Bugün karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Mutluluk daima seninle olsun." ifadelerini kullandı. Hamdi Alkan da profilinde bu paylaşıma yer verdi.

NAFAKA ÖDEMEYECEK

Mahkeme, ikili arasında yapılan protokole göre Hamdi Alkan'ın New York'taki ev ve spor otomobilinin Selen Görgüzel'e verilmesine hükmetti. Çift birbirine nafaka, maddi ya da manevi tazminat ödemeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading