Yandex Metrica

Seçir Gür'den Serdar Ortaç itirafı! Tek tek açıkladı: Beni de Chloe'yi de

Seçir Gür'den Serdar Ortaç itirafı! Tek tek açıkladı: Beni de Chloe'yi de

Serdar Ortaç'ın eski sevgilisi Seçil Gür, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Seçil Gür, Serdar Ortaç'ın kimseyi sevmediğini söyledi.

Magazin

10.02.2024, 14:42

2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan Serdar Ortaç, şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, geçtiğimiz yıl ilişkilerini sonlandırmıştı.

Serdar Ortaç ile yaşadığı aşkla tanınan Gür, Gökhan Kalaycıoğlu'nun Youtube'da yayınlanan programına konuk oldu. Şarkıcı, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"ÜNLÜ BİRİYLE OLMANIN DİYETİNİ ÖDEDİM"

Uzun yıllardır müzik piyasasında olmasına rağmen insanların kendisini Serdar Ortaç ile tanımasının onur kırıcı olduğunu söyledi. Gür, "Şahsım adına onur kırıcı bir şey. Altı boş bir insan biri olsam bunun için mücadele edebilirim. İlk defa bir ünlüyle birlikte oldum. Çok zormuş, Diyetini ödedim. Serdar magazinle çok iç içe yaşayan bir insan. Çok şöhretli arkadaşlarım var. Hiç biri Serdar kadar magazinin olduğu yerlerde dolaşmıyor." dedi.

"SERDAR KİMSEYİ SEVMEZ"

Serdar Ortaç'ı suçlayan açıklamalarda bulunan Seçil Gür, "Beni Serdar'ın sağlığından başka hiç bir şeyi ilgilendirmiyordu. Kendisini sevdiğim için 1 buçuk yıl yanında durdum. Hayatımda sevmediğim kimsenin yanında 1 saniye durmam. Serdar'ın kimseyi sevdiğini düşünmüyorum. Ben Serdar'ın Chloe'yu da beni de bir başkasını da hatta kendisini de sevdiğini düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading