Yandex Metrica

Şarkıcı Kalben'in sevgilisi ortaya çıktı! Görenler şoka uğradı…

Şarkıcı Kalben'in sevgilisi ortaya çıktı! Görenler şoka uğradı…

Şarkıcı Kalben, sevgilisi hakkında açıklama yaptı. Ünlü şarkıcının sevgilisini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin

26.04.2024, 16:48

Şarkıcı Kalben, 'Eski Dünyanın Yangını' adını taşıyan ilk romanının ve 13 şarkıdan oluşan albümünün lansmanını önceki akşam Zorlu PSM'de gerçekleştirdi. Kalben, özel hayatı hakkında ilk kez konuştu. Lansman tarihi olarak doğum günü olan 17 Ocak'ı seçerek kendisi için bu özel günü daha da anlamlı kılan Kalben, "Bu iki projede de bana eşlik eden çok önemli dostlarım var. Onlarla beraber yaptığımın altını çizmek isterim" diye konuştu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"MUTLULUK SÜRSÜN İSTİYORUM"

2009 yılından beri üzerinde çalıştığı romanı hakkında konuşan Kalben, "Yazarlık çok özel bir meslek, benim yıllarımı aldı. Keza albümde öyle" şeklinde konuştu. Salih Bora ile birlikteliği sorulan Kalben, "Eylül ayından beri birlikteyiz. Mutluluk şu an hayatımın her yerinde. Sadece ilişkimde değil işimde ve arkadaş çevremde. Hep bu mutluluk sürsün istiyorum" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading