Yandex Metrica

Şarkıcı Gülşen hakim karşısına çıktı! Aylık gelirini açıkladı, sosyal medyada alay konusu oldu

Şarkıcı Gülşen hakim karşısına çıktı! Aylık gelirini açıkladı, sosyal medyada alay konusu oldu

Bir konserinde imam hatiplilere yönelik hakarette bulunan Gülşen, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılanıyor. Şarkıcı bugün hakim karşısına çıktı. Duruşmada aylık gelirinin 60 bin TL olduğunu söyledi.

Magazin

23.01.2024, 19:58

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu hakkında 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan dava açılmıştı. Bir süre tutuklu yargılandıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Gülşen, bugün hakim karşısına çıktı. 

Kimlik tespitinde lise mezunu olduğunu belirten Çolakoğlu, aylık gelirinin 60 bin TL olduğunu söyledi. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"PLANSIZ VE HESAPSIZ ŞEKİLDE KONUŞTUM"

Yargılama sonucunda beraat edeceğine inandığını söyleyen Çolakoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Bütün konu sahne içinde bir arkadaşımla şakalaşmamdan ibarettir. Sahnedeyken dinleyicilerimin arasına karışmak istedim. Kalabalıkta bu mümkün olmayacağı için sahnedeki arkadaşlarımın birinden beni seyircilerimin arasına taşımasını rica ettim. Sahnedeki başka bir arkadaşım yine aramızdaki bir şakalaşma nedeniyle 'Seni imam taşısın' dedi. İmam da aramızda bu lakapla anılan Mihraç Çelenk isimli arkadaşımızdır.

Benim bildiğim bu lakabın özel bir anlamı yok. Kendisini bu lakapla tanıdım, sahne şovlarımda sıklıkla şakalaştığımız bir arkadaşımdır. 'Seni imam taşısın' deyince bu lakabın kelime olarak zihnimde eşleştiği bir tanımda olmasından ötürü plansız ve hesapsız şekilde bir cümle kullandım. Sadece bir kişiye karşı sahne heyecanının getirmiş olduğu refleksle söylenmiş bir şey. Sahnedeki iki kişi arasında geçen bir diyalogdur.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

GELİR BEYANI ALAY KONUSU OLDU

Gülşen'in aylık gelirinin 60 bin TL olduğunu söylemesi sosyal medyada alay konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading