Yandex Metrica

Samimi görüntüleri ortaya çıkmıştı! Kerimcan Durmaz'ın Mehmet Dinçerler açıklaması ortalığı karıştırdı

Samimi görüntüleri ortaya çıkmıştı! Kerimcan Durmaz'ın Mehmet Dinçerler açıklaması ortalığı karıştırdı

Hadise ile yollarını ayıran Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile samimi görüntüleri ortaya çıkmıştı. O görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kerimcan Durmaz'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

21.03.2024, 21:56

Hadise ve Mehmet Dinçerler nisan ayında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde kriz yaşayan ikili, 30 Eylül'de tek celsede boşandı. Boşanma aşamasında Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile samimi görüntüleri ortaya çıktı. O görüntüler sosyal medyada olay yarattı. Önceki akşam bir ödül törenine katılan Durmaz, konu hakkında ilk kez konuştu.

Şarkıcılık kariyerini sürdüren Kerimcan Durmaz ve Mehmet Dinçerler'in bir partide sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıktı. İkilinin o görüntüleri basına sızdı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"BEN SAMİMİ OLDUĞUM İÇİN ÖYLE ALGI YARATILIYOR"

Kerimcan Durmaz, muhabirlerin "Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasının sebebi olarak gösteriliyorsunuz" sorusu üzerine şöyle yanıt verdi:

Yok artık. O görüntüler çıktığında boşanma haberleri çıkmıştı. Mehmet ve Hadise benim eski arkadaşlarım. Görüntülerin çekildiği yer de benim doğum doğum günü partimdi. Deha da orada sahneye çıkmıştı. Öpüşme görüntüsü falan değil, samimi bir arkadaşım. Herkese ne kadar samimi davranıyorsam ona da o kadar samimiydim.

Ben samimi biri olduğum için insanlar öyle bir algı yaratabiliyor. Arabadaki görüntüleri de ben paylaşmıştım zaten. Bunda ne aranıyor merak ediyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading