Yandex Metrica

Sitede Ara

Sahne kostümleriyle çok konuşulan Defne Samyeli'den eski eşiyle ilgili itiraf: Kıyafetlerime çok karışırdı

Sahne kostümleriyle çok konuşulan Defne Samyeli'den eski eşiyle ilgili itiraf: Kıyafetlerime çok karışırdı

Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de bir mekanda arkadaşıyla görüntülendi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Samyeli, kızlarının babası Eren Talu'yla ilgili itirafta bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:49

Kariyerine oyunculuk ve şarkıcılık yaparak devam eden ve sahnede giydiği kıyafetlerle çok konuşulan Defne Samyeli, geçtiğimiz gün Etiler'de bir arkadaşıyla yemek yerken objektiflere yansıdı. Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Samyeli, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"ELEŞTİRİLER UMURUMDA DEĞİL"

Son dönemde sahne kıyafetleri hakkında yapılan eleştiriler hakkında konuşan Samyeli, şu ifadeleri kullandı:

"Bunu hiç anlamlı bulmuyorum. Yıllardan beri sahne şovlarının gerektirdiği özenli bir duruş var. Bunun içinde insanlar ne isterse onu giyiyorlar. Kendi özgün karakterleri, kişilikleri, hangi modacı ile çalıştıkları, o sene nelerin moda olduğuna dair birçok faktör var. Zaten insanlarla ilgili hayat seçimleri konusunda eleştiri yapmanın çok gereksiz olduğunu düşünen birisiyim. Eleştirmek ile ilgili sıkıntım yok. İsteyen istediğini söyleyebilir. Umurumda değil."

"GELENEKSEL TÜRK ERKEĞİ DURUMLARI"

Eski eşi Eren Talu'nun kıyafetleri konusunda kendisine çok karıştığını söyleyen Samyeli, "Bir zamanlar çok karışırdı. Evlilik dönemlerinde geleneksel Türk erkeği durumlarını yaşamayan kadın yoktur. Muzdarip değilim ama insanların sınırlarını kendisi çizmesi gerektiğine inanıyorum. Bence ne giyeceğimize biz karar vermeliyiz. Bununla ilgili kimsenin sınırlandırması söz konusu olmamalı" dedi.

"KALBİM BOŞ"

Defne Samyeli, muhabirlerin boynundaki anahtar kolyeyi sorması ve "Kalbinizin anahtarını boynunuzda taşıyorsunuz" sözleri üzerine "Kalbim boş" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading