Yandex Metrica

Sitede Ara

Şafak Sezer de yolda mahsur kaldı… Allah rızası için yardım edin!

Şafak Sezer de yolda mahsur kaldı… Allah rızası için yardım edin!

Şafak Sezer, İstanbul trafiğinde mahsur kaldı. Ünlü komedyen sosyal medya hesabından paylaşım yaparak devlet yetkililerine seslendi.

Magazin

23.01.2024, 18:42

Ünlü komedyen Şafak Sezer sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İstanbul’da kar çilesi bitmek bilmiyor. Trafiği altüst eden kar çilesinde insanlar yollarda mahsur kalmaya devam ediyor. Ünlü komedyen ve oyuncu olan Şafak Sezer’in de aralarında bulunduğu trafik çilesi yaşayan insanlar adeta isyan etti. Yaşananlara dair ünlü komedyen Şafak Sezer, video paylaşarak devlet yetkilerine seslendi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

“DEVLET YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM”

Şafak Sezer, resmi twitter hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı; “Arkadaşlar herkese selam, İstoç kavşağındayız, Mahmutbey gişelerine yakın. Yaklaşık 6 saattir arabadayız. Allah rızası için sesimizi duyurun, çoluk çocuk bayanlar var. Bir sürü bekleyen var. 6 saattir hiçbir şey kımıldamıyor. Lütfen devlet yetkililerine sesleniyorum. Gözünüzü seveyim şurayı açtırın rica ediyorum. Biliyorum çok yoğun çalışıyorsunuz ama burada da hastalar var.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading