Yandex Metrica

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen başka bir kıyafetle yeniden gündem oldu!

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen başka bir kıyafetle yeniden gündem oldu!

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen başka bir kıyafetle yeniden gündem oldu! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:30

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü kazanan Sadakatsiz'in yıldızı Melis Sezen kıyafetiyle törene damga vurmuştu. 'Maske Kimsin Sen' programı için kamera karşısına geçen Güzel oyuncunun kıyafeti yine büyüledi.                               

Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisindeki performansı ile göz dolduran Melis Sezen 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü almıştı. Güzel oyuncu ödül töreninde giydiği derin göğüs dekolteli beyaz elbisesi ile de çok konuşulmuştu.

Şu günlerde 'Maske Kimsin Sen' programında jüri olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Melis Sezen yine kıyafetiyle gündeme geldi. Sezen yarışmanın ilk günü için de iddialı bir elbise seçti. Siyah sırtı derin dekolteli ve yırtmaçlı elbisesiyle poz veren Melis Sezen'e hayranlarından yorum yağdı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

“DERİN BAŞKA DUYGULAR UYANDIRIYOR”

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz isimli diziyle büyük ivme yakalayan Melis Sezen, Sadakatsiz dizisi ve hayat verdiği ‘Derin’ karakteriyle alakalı geçtiğimiz haftalarda açıklamalarda bulunmuştu. Melis Sezen, şunları söyledi: “Sadakatsiz benim için çok önemli bir proje ve Derin çok özel bir karakter. Kendimin dahi bilmediğin alanlara daldım Derin ile... Çok şey öğreniyorum bu yolculukta. Derin karakterinin kesinlikle psikolojik yardıma ihtiyacı var. Çoğu insan da bunu söylüyor. Derin’in artık böylesine kendisini yıpratmasına ve ruh sağlığının bozulmasına üzülenler var... İzleyicilerden ve çevremden aldığım her yorumda başka mutlu oluyorum. Çünkü demek ki Derin yaşıyor ve hepimizde başka başka duygular uyandırıyor...”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading