Yandex Metrica

Sitede Ara

Saba Tümer'den Flash TV açıklaması: Evet demedim

Saba Tümer'den Flash TV açıklaması: Evet demedim

Flash TV ile anlaştığı iddia edilen ve kanalın yeni sezon afişlerinde yer alan Saba Tümer sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Kanal binasıyla ilgili yaşanan davalar nedeniyle geçtiğimiz aylarda kapanan Flash TV, 11 Ekim'de yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Hakan Aygün'ün genel yayın yönetmenliğini yapacağı kanalın yeni sezon afişleri yayınlandı. 

Can Ataklı, Lale Özan Arslan, Seda Akgül gibi isimlerle anlaşma sağlayan kanalın, Saba Tümer'le de el sıkıştığı iddia edilmişti. Ancak gerçek, sunucunun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ortaya çıktı.

TEKLİF DOĞRU, YANIT OLUMSUZ

Tanıtım afişlerinde kendisini görünce çok şaşırdığını ifade eden Tümer, kanalın teklifini kabul etmediğini söyledi. Tümer, "Flash TV'nin tarafıma teklif yaptığı doğrudur ancak görüşmeler sonucunda yanıtım olumsuz olmuştur" dedi.

Saba Tümer'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Zorunlu açıklama... Flash TV ile anlaşmış olduğum hakkında çıkan haberler ve görseller gerçeği yansıtmamaktadır. Flash TV'den tarafıma program yapma teklifinde bulunulduğu doğrudur ancak görüşmelerimiz sonucunda kendilerine yanıtım maalesef olumsuz olmuştur. Bu süreçte, anlaşmamız olmamasına rağmen kurum adına hazırlanan billboardlarda fotoğrafımı görünce bu açıklamayı yapmak zorunlu hale gelmiştir. Bu vesileyle yeniden yayın hayatına başlayacak Flash TV çalışanlarına sonsuz başarılar dilerim."

style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">View this post on Instagram

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Saba Tümer (@sabatumer)'in paylaştığı bir gönderi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading