Yandex Metrica

Rıza Baba'nın kızı rolüyle tanınmıştı! Arka Sokaklar'ın eski yıldızı Pınar Aydın bambaşka biri oldu! İşte son hali

Rıza Baba'nın kızı rolüyle tanınmıştı! Arka Sokaklar'ın eski yıldızı Pınar Aydın bambaşka biri oldu! İşte son hali

Arka Sokaklar'da Rıza Baba'nın kızı olarak rol alan Pınar Aydın, oyunculuğu bırakmaya karar vermiş, Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu ile evlenmişti. Oyuncunun son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin

19.03.2024, 06:56

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'da canlandırdığı Rıza Baba'nın kızı Pınar karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Aydın, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Oyuncunun şimdilerde ne yaptığı hayranları tarafından sık sık merak konusu oluyor. 

Akademi Türkiye yarışmasıyla adını duyuran Pınar Aydın, Arka Sokaklar'daki performansıyla beğeni toplamıştı. Daha sonra birkaç projede daha yer alan Aydın, 2015 yılında Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

OYUNCULUĞU BIRAKTI, AİLE HAYATI YAŞIYOR

Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan ve yaşamını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Pınar, eşi ve 2 çocuğu ile birlikte mutlu bir aile hayatı yaşıyor. 

İşte Pınar Aydın'ın son hali...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading