Yandex Metrica

Reza Zarrab ile mesajları ifşa olmuştu! Hadise'den o isimlere tehdit! 'Canlarına okuyacağım'

Reza Zarrab ile mesajları ifşa olmuştu! Hadise'den o isimlere tehdit! 'Canlarına okuyacağım'

Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş ile evli olduğu sırada Hadise'yle aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Geçtiğimiz hafta ise ikiliye ait olduğu iddia edilen Whatsapp yazışmaları ortaya çıkmıştı. Olaylar magazin gündemine bomba gibi düşerken, Hadise'den çok konuşulacak bir tepki geldi.

Magazin

02.03.2024, 00:35

Hadise ve Reza Zarrab'ın yasak aşk yaşadığı iddiası geçtiğimiz yıl Hürriyet tarafından ortaya atılmıştı. Ebru Gündeş ile Zarrab'ın boşanma sebebinin Hadise olduğu öne sürülmüştü. Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali ise ikilinin fotoğraf ve mesajlarının ellerinde olduğunu iddia etmişti.

Zarrab ve Hadise arasında geçtiği iddia edilen yazışmalar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İfşa olan yazışmaların ardından Reza Zarrab, peş peşe yaptığı açıklamalarla Seren Serengil'i hedef almıştı. Hadise'nin ise nasıl tepki vereceği merak konusu olmuştu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"ADIMI BİLE ANAMAYACAKLAR"

Ünlü şarkıcı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Hadise'nin çevresine  "Benimle uğraşanların hepsinin canına okuyacağım, bir daha adımı bile anamayacaklar" dediği öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading