Yandex Metrica

Reza Zarrab Ebru Gündeş'i Hadise ile aldattı! WhatsApp konuşmaları dava dosyasına girdi

Reza Zarrab Ebru Gündeş'i Hadise ile aldattı! WhatsApp konuşmaları dava dosyasına girdi

Mehmet Dinçerler'den olaylı biçimde boşanan şarkıcı Hadise'nin firari Reza Zarrab'la birlikte olduğu bilgisi mahkeme kayıtlarına yansıdı.

Magazin

02.04.2024, 18:13

2016 yılında Türkiye'den firar etmesinin ardından ABD topraklarında gözaltına alınan ve daha sonra Halkbank'a yönelik kumpas davasında kullanılan İranlı Reza Zarrab bir kez daha gündemde. 

Zarrab'ın sanatçı Ebru Gündeş'le evli olduğu dönem eşini şarkıcı Hadise ile aldattığı kesinleşti. Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın haberine göre Reza Zarrab ile Ebru Gündeş'in boşanma davasında mahkemeye Hadise ile Zarrab arasındaki WhatsApp kayıtları da sunuldu. 

İlk kez geçtiğimiz yıl gündeme gelen iddia Hadise tarafından yalanlanmıştı ancak mahkemeye sunulan kayıtlara göre Hadise, birlikte olmak için birkaç kez ABD'ye gittiği Reza Zarrab'a "Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim" diyor. 

İddiaya göre, O Ses Türkiye yarışmasında birlikte jüri üyeliği yaptığı Ebru Gündeş'in eşine kancayı takan Hadise, Gündeş ile Zarrab'ın arası bozulunca sevgilisinden sitemkâr bir mesaj aldı. 

Hadise'ye "Beni de yaktın kendini de" diye yazan Zarrab'a ünlü şarkıcı, dava dosyasına giren WhatsApp kayıtlarına göre şu cevabı verdi:

"Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim. Kaan'ı rahatlatmak için yaptım. Zan altında kaldım, mecburdum. Bana lütfen saldırma..."

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'la 11 yıl süren evliliğini Mayıs 2021'de resmen sonlandırmıştı. Dava dosyasında Zarrab ile Hadise'yi ABD'de el ele gezerken gösteren fotoğrafların bulunması "Ebru Gündeş, kocasını Amerika'da takip mi ettirdi?" sorularına yol açtı. 

Çünkü Hadise'nin Zarrab'a WhatsApp'tan gönderdiği mesajlar arasında "Resim de varmış" uyarısı bulunuyor. 

Bu arada magazin dünyasının bilinen isimlerinden Seren Serengil, Ebru Gündeş'in mahkemeye gönderdiği boşanma dilekçesini Beyaz TV yayınında okudu. 

Dilekçede şu ifadeler yer alıyor: "Davalı taraf bakıcıya müvekkilimin de tanıdığı bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığını itiraf etmiş. Bakıcı da bu durumu müvekkile iletmiştir. Müvekkil önceleri bu söylemlere itibar etmemiş ancak 2021 yılı şubat ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndükten sonra birçok kişi tarafından aynı söylemler tekrarlanmış. Hatta bu kadının davalı tarafın yanında uzun süreli kaldığı da söylenmiştir."

Dilekçeye göre Reza Zarrab, Hadise ile ilişkisi olduğunu evdeki bakıcıya itiraf etti. Bakıcı bir süre sonra bu bilgiyi Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'e anlattı. Söylentilere bir süre inanmayan Gündeş, kızını görmek için gittiği ABD seyahatinde ihanetten emin oldu ve boşanma davası açtı. 

Seren Serengil, Reza Zarrab'ın Hadise'ye 'bıldırcın', Ebru Gündeş'e 'baykuş', Kaan Yıldırım'a ise 'ayı' diye hitap ettiğini de söyledi. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading