Yandex Metrica

Reha Muhtar'dan hayrete düşüren iddia! "Nasıl bir çete bu?" deyip sosyal medyadan paylaştı

Reha Muhtar'dan hayrete düşüren iddia! "Nasıl bir çete bu?" deyip sosyal medyadan paylaştı

Bir dönemin ünlü spikeri Reha Muhtar, eski eşi Deniz Uğur ile gerilim yaşıyor. Uğur, eski eşinin akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etmişti.

Magazin

23.01.2024, 20:00

Türk televizyon tarihinde tarzıyla farklı bir yere sahip olan Reha Muhtar, kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmüyor. Deniz Uğur, mahkemeye başvurmuş ve kızının geçici velayetini almıştı. 

Uğur, geçtiğimiz günlerde Reha Muhtar'ın bir restoranda garsonun üstüne yürüdüğüne dair videoyu yayınlamış daha sonra da bu görüntüleri mahkemeye sunmuştu. Ünlü oyuncu, eski eşinin akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürmüştü.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLAR ÜZERİNDEN GAYRİMENKULLERİMİ ALMAK İSTİYORLAR"

Reha Muhtar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şaşırtan bir iddiada bulundu. Ünlü televizyoncu, "Emlakçılar ile evimin değerini ölçtüren kişiler kimler? Beni akıl hastanesine gönderip çocuklar üzerinden gayrimenkullerimi almak isteyen kişi kim? Nasıl bir çete bu?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading