Yandex Metrica

DOLAR

32.50

%0.05 expand_less

EURO

34.96

%0.22 expand_less

ALTIN

2421.60

%0.01 expand_less

BIST

10045.74

%0 expand_less

BTC ($)

57875.00

%0.92 expand_less

Sitede Ara

Rapçi Uzi ile aşk yaşadığı iddia edilmişti... Aleyna Tilki'nin sevgilisi sosyeteden bir isim çıktı

Rapçi Uzi ile aşk yaşadığı iddia edilmişti... Aleyna Tilki'nin sevgilisi sosyeteden bir isim çıktı

Aleyna Tilki'nin bir süredir Rapçi Uzi ile aşk yaşadığı, annesi Havva Öztel'in bu ilişkiyi onaylamadığı öne sürülmüştü. Genç şarkıcının sosyeteden bir isimle yakınlaştığı iddia edildi.

Magazin

09.02.2024, 16:59

Açıklamalarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki'nin adı geçtiğimiz ay Haldun Demirhisar ile aşk iddialarına karıştı. Durumu yalanlayan genç şarkıcının daha sonra Uzi lakaplı Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Hatta anne Havva Öztel'den bu ilişki için onay çıkmadığı konuşuldu.

Ünlü popçu yine bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Takvim'in haberine göre; Tilki gönlünü sosyetenin gözde bekarlarından birine kaptırdı. İddiaya göre Tilki, bir ev partisinde iş insanı Taha Bilici ile yakınlaştı. Şarkıcının sosyal medyadan Bilici'yle takipleşiyor olması dikkat çekti.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Genç şarkıcı önceki akşam Zorlu Alışveriş Merkezi'ne girerken görüntülendi. Popçuya Uzi ile aşk yaşadığı iddiaları ve annesinin tavrı soruldu. Tilki, basın mensuplarına "Kusura bakmayın çok acelem var, sonra konuşalım lütfen" diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading