Yandex Metrica

Pınar Deniz estetik iddialarına sert çıktı! 'Kadınları rahat bırakın'

Pınar Deniz estetik iddialarına sert çıktı! 'Kadınları rahat bırakın'

Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'e konuk oldu. Soruları yanıtlayan oyuncu, estetik yaptırdığı iddiaları hakkında da konuştu.

Magazin

08.04.2024, 18:28

Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, hem güzelliğiyle hem oyunculuk performansıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Deniz, estetik iddialarıyla gündeme geldi. Eski bir fotoğrafı paylaşılan oyuncunun yeni haliyle arasındaki fark dikkat çekerken, estetik yaptırdığı öne sürüldü.

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'e katılan oyuncu, sorulara samimi yanıtlar verdi. 

"BU KONU CANIMI SIKIYOR"

Pınar Deniz, estetik iddiaları hakkında şöyle konuştu:

"Benim estetiğim yok. Bunun sadece kadınlar üzerinden yapılıyor olması biraz benim canımı sıkıyor. Bir kadın popüler olmaya başlayınca hop, eski fotoğrafı yeni fotoğrafının yanına getiriliyor. Ama arkadaşlar, yüzün yerine oturması diye bir şey var. Bir de o fotoğraflar benim ilk oynadığım işimden, ‘Çirkin Betty’ tadında bir karakteri canlandırıyordum zaten. Dediğim gibi estetiğim yok ama istersem de yaptırırım, estetik yaptıran kadınları da rahat bırakın, hatta genel olarak kadınları rahat bırakın! Bırakın nasıl görünmek istiyorlarsa öyle görünsünler."


Loading