Yandex Metrica

Pınar Altuğ Tamer Karadağlı'ya sahip çıktı: Tamer zarif bir adamdır

Pınar Altuğ Tamer Karadağlı'ya sahip çıktı: Tamer zarif bir adamdır

Pınar Altuğ, Altın Portakal Film Festivali'nde yaşananlara ilişkin konuştu. Altuğ, eski rol arkadaşı Tamer Karadağlı'ya destek vererek, "Tamer zarif bir adamdır" dedi.

Magazin

03.03.2024, 22:45

Pınar Altuğ, Altın Portakal Film Festivali'nde Nihan Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlikte eski rol arkadaşını destekledi. Altuğ, "Ödül törenleri ağzınıza geleni söylemeniz için bir yer değildir." ifadelerini kullandı.

"TÖRENLER SOHBET EDECEĞİNİZ YERLER DEĞİLDİR"

Oyuncu Pınar Altuğ, basın mensupları tarafından Nişantaşı'nda görüntülendi. Altuğ, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödül alan Nihal Yalçın ile eski rol arkadaşı Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerilimle ilgili yorum yaptı. Oyuncu, kendisine konuyla ilgili yöneltilen soruya şöyle yanıt verdi:

"Sırası gelen ödülünü gelir alır ve ödülüyle beraber teşekkür konuşması yapar. Konuşmanızı yapar ve inersiniz. Ödül almaya gelen kişi sahnede fazla konuşmamalı. Yurt dışında ciddi bir kuraldır bu. Mesela Oscar'da 45 saniyeden fazla konuşamazsınız. Sunuculuk yaptığımız törenlerde ödül almaya çıkanlara 'Biraz kısa tutar mısınız?' diye rica ederiz. O törenler; içinizdekileri dökeceğiniz, sohbet edeceğiniz yerler değildir."

"TAMER KADINLARA KARŞI SAYGILI BİR ADAM"

Çocuklar Duymasın dizisinde uzun süre birlikte rol aldığı arkadaşı Tamer Karadağlı için "O kadınlara karşı saygılı, zarif bir adamdır" diyen Altuğ, açıklamasının devamında "Kim olsa arkada direk gibi beklemek istemez. Ödülü takdim edecek kişi, senin konuşmanı beklemeden sahneden inebilir. O sırada Nihal'in 'Ne oldu kesmemi mi istiyorsunuz?' sözleri de yakışık almadı." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading