Yandex Metrica

Pınar Altuğ takipçilerine ateş püskürdü! 'Biz de armut toplamıyoruz'

Pınar Altuğ takipçilerine ateş püskürdü! 'Biz de armut toplamıyoruz'

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve takipçileriyle girdiği polemiklerle adından söz ettiren Pınar Altuğ, önceki gün bir AVM açılışında görüntülendi. Oyuncu, sosyal medyada kendisine gelen yorumlarla ilgili sert konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:30

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor. Altuğ, özellikle takipçilerinden gelen yorumlara verdiği yanıtlarla çok konuşuluyor. 

Ünlü oyuncu, önceki gün bir AVM'nin açılışında objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Altuğ, ailesine gelen olumsuz yorumlara isyan etti. Oyuncu, "Yağmurlu havalarda beni dışarıda göremezsiniz. Ben güzel havaların, güneşli havaların insanıyım " dedi.

"YILBAŞINA KARAVANDA GİRECEĞİZ"

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yurt dışına seyahat edemediklerini belirten Altuğ, "Karavan aldık, dilediğimiz gibi geziyoruz. Hatta yılbaşını da karavanımızda geçireceğiz" diye konuştu.

"SESSİZ KALAMIYORUM"

Sosyal medyada aldığı yorumlarla ilgili sert konuşan Pınar Altuğ, "'Nasıl laf çaktım ama…' diyorlar galiba. Tabi biz de armut toplamıyoruz" ifadelerini kullandı. Oyuncu, evliliğiyle yapılan eleştiriler hakkında "Birlikteliğimizde 15 yılı geride bıraktım hâlâ gereksiz yorumlar alıyorum. Boyum kadar kızım var neredeyse ama böyle gereksiz yorumlara sessiz kalamıyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading