Yandex Metrica

Petek Dinçöz çocukluk aşkıyla nikah masasına oturdu! Gelinliği görenlerden tam not aldı

Petek Dinçöz çocukluk aşkıyla nikah masasına oturdu! Gelinliği görenlerden tam not aldı

Geçtiğimiz mart ayında Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini noktalayan Petek Dinçöz, çocukluk aşkı olan Nida Büyükbayraktar ile geçtiğimiz gün evlendi. Nida Büyükbayraktar ile mutluluğa evet diyen Petek Dinçöz'ün gelinliği görenlerden tam not aldı.

Magazin

23.01.2024, 19:41

Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini bitiren Petek Dinçöz oğlu Aslan'ın eğitimi için Miami'ye yerleşti. Ancak Petek Dinçöz, çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar için Türkiye'ye döndü.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

DÜĞÜN TÖRENİ İLE DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Nişanlandığını açıklamasından kısa bir süre nikah masasına oturan Petek Dinçöz, ani kararıyla herkesi şaşırttı. Önceki akşam Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile lüks bir otelde kıyılan nikah ve düğün töreni ile dünyaevine girdi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

TAKİPÇİLERDEN TAM NOT ALDI

Magazinkolik'in haberine göre; Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Dinçöz'ün giydiği gelinlik düğün törenine damga vurdu. Dekolteli bir gelinlik tercih eden Dinçöz, hayranları ve takipçilerinden tam not aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading