Yandex Metrica

Pelin Karahan’dan şoke eden sözler! Elim ağırdır

Pelin Karahan’dan şoke eden sözler! Elim ağırdır! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:29

Pelin Karahan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde çekilen rol aldığı dizinin çekimlerinden fırsat bulup, geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Kick boksla dokuz kilo verdiğini söyleyen oyuncu, "Adam dövecek halim yok ama bilsek fena olmaz. Elim ağırdır biraz" dedi.

Haftaya yapılacak film galası için kıyafet bakmaya geldiğini ve KKTC-İstanbul arası mekik dokurken en çok geride bıraktığı evlatlarını özlediğini söyleyen Pelin Karahan, "Arada gelip gidiyorum boşluğum vardı, haftaya film galam olacak. Kıyafet alışverişine çıktım" dedi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

“ANNE OLMAK ZOR”

"Dizi devam ediyor, benim git gellerim yoğun" diyen oyuncu, "Full çalışıyorum hemen İstanbul'a geliyorum, anne olarak zor tabii. Annem ve eşim çok destek oluyor. İnanılmaz bir koşturmacam var. Özlüyorlar beni ama benim çalışmama çok alışıklar. Ne iş yaptığımı biliyorlar ve seviyorlar" açıklamasında bulundu. Pelin Karahan ayrıca ketojenik beslenme ve kick boks yaparak 48 kiloya düştüğünü anlatıp, şöyle devam etti; "Dokuz kilo kadar verdim, sağlam bir diyet ve spor yaptım. Böyle daha iyi ve sağlıklı hissediyorum. Daha fit ve ekranda daha iyi gözüktüğümü düşünüyorum."

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

“SERT SPORLARI SEVİYORUM”

"Hayat biçimi haline geldi bu beslenme şeklim. Şimdi 48.5 kiloyum bunu korumam lazım, ketojenik beslenme yaptım. Hem fonksiyonel antrenman hem kick boks yaptım." Daha çok sert sporları sevdiği için kick boksa başladığını ve KKTC'den döner dönmez sabahın erken saatlerinde antrenmana gittiğini belirten ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti; "Çocukları okula gönderince sabah erkenden spora gidiyorum. Buraya gelince hemen sporumu ayarlıyorum, bu azim ve kararlılık isteyen süreç, altından kalktık. Kilo vermek için yapmıyorum, kick boksu sevdiğim için. Aslında sert sporları seviyorum onun için başladım, keyif alıyorum."

"Aslında biraz da mental bir spor hem de vücut için de faydalı. Kadınlar çok tercih etmiyordu ama şimdi öyle değil, arkadaşlarımdan da duyuyorum. Bir kadının kendini korumaya alması önemli. Adam dövecek halim yok ama bilsek fena olmaz. Elim ağırdır biraz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading