Yandex Metrica

Pelin Karahan üçüncü kez anne mi oluyor? Üçüncü çocuk açıklaması

Pelin Karahan üçüncü kez anne mi oluyor? Üçüncü çocuk açıklaması

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteriyle tanınan Pelin Karahan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Karahan, üçüncü çocuk konusunda da fikirlerini açıkladı.

Magazin

16.04.2024, 22:36

Pelin Karahan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir mekanda moda tasarımcısı ile buluşan 37 yaşındaki oyuncu, mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde kıyafetiyle gündeme gelen oyuncu, Sinem Kobal'ın da aynı kıyafeti 2018'de giydiğinin hatırlatılması üzerine "Sinem de önceden giymiş galiba. Ona da çok yakışmış. Biz daha farklı yorumladık. Biraz da kış mevsimi olduğu için çorap falan kullandık. İçimize sindiği gibi oldu." diye konuştu.

"YANIMA ALIP POZ VERİRİM"

Başarılı oyuncu, "Bir davette sizinle aynı kıyafeti giyin kişilerle karşılaştınız. Tepkiniz ne olur?" sorusuna "Alırım yanıma kızları, ‘Hadi gelin birlikte poz verelim’ derim. Böyle daha sempatik olur diye düşünüyorum. Yapacak bir şey yok. Bunlar tatlı tesadüfler" şeklinde yanıt verdi.

"ALLAH İSTEYENE VERSİN"

Üçüncü çocuğu düşünüp düşünmediğiyle ilgili konuşan Karahan, "Aklımızda yok. Allah isteyene versin. Benim iki tane sağlıklı evladım var. Bugün Ali Demir'in de doğum günü." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading