Yandex Metrica

Para var huzur yok! Eşi 9 milyonluk Ferrari'ye binen Sabri Sarıoğlu Fatih Terim'e küsmüş! Aldattı mı?

Eşi Yağmur Sarıoğlu ile 9 milyonluk Ferrari'ye binen Sabri Sarıoğlu Bebek'te geçtiğimiz gün dükkanını teftişe geldi. Galatasaray'ın bir dönem yeteneğiyle eleştirilen eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu, futbolu Fatih Terim'in kendisini aldatması yüzünden bıraktığını açıkladı.

Magazin

17.03.2024, 12:27

Sabri Sarıoğlu yine gündem oldu. 2018 yılında profesyonel futbol kariyerini sona erdiren Sabri Sarıoğlu, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Pilot olan eşi Yağmur Sarıoğlu da bir süre sonra kendisine ait Ferrari marka lüks aracıyla eşinin yanına geldi.

Bebek’teki kendilerine ait gözlük mağazasını denetleyen eden ikili, ardından araç değişikliği yaptı. Sabri Sarıoğlu eşine ait 9 milyon TL değerindeki spor aracın direksiyonuna geçti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

GALATASARAY FİYASKOSU...

Öte yandan Sarıoğlu, Fanatik'in YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

Yıllar süren Galatasaray kariyeri bir anda sona eren ardından Göztepe'ye transfer olan Sabri Sarıoğlu, bu süreçte Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek ile sorun yaşadığını ve verilen sözlerin tutulmadığını söyledi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

FATİİH TERİM SABRİ'Yİ ALDATTI MI?

Göztepe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Terim'in ekibi tarafından arandığını söyleyen eski futbolcu, "Fatih Hoca'nın ekibinden 2 kişi 'yuvaya dönüyorsun hiçbir yerle imzalama' dedi. Ardından transfer sezonu geldi arayan soran olmadı, ortada kaldım. Herkes takımını kurmuştu ben de buraya kadarmış deyip futbolu bıraktım. Fatih Terim'e saygım sonsuz ama bu konuda kırgınlığım var." ifadelerini kullandı.

2001 yılında Galatasaray altyapısında başlayan kariyeri 2017 yılına kadar süren Sarıoğlu, toplam 508 maça çıkarken 24 gol atıp 56 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading