Yandex Metrica

Özge Özpirinçci setlere ne zaman dönüyor?

Özge Özpirinçci setlere ne zaman dönüyor?

Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ve kızları Mercan ile Yeniköy'de yürüyüş yaparken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Özpirinçci, setlere ne zaman döneceği hakkında konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:48

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, 2014 yılında "Tatar Ramazan" dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz eylül ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı.

Marmaris'te düzenlenen sade bir törenle birbirlerine 'evet' diyen çift, kasım ayında ise kızları Mercan'ı kucağına alarak anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Anne olmanın keyfini çıkaran Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ve kızı Mercan ile Yeniköy'de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Özpirinçci, muhabirlerin de sorularını yanıtladı.

"ANNELİK ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

Ünlü oyuncu, annelik süreciyle ilgili "Çok güzel gidiyor, çok mutluyum. Her şey yolunda. Alıştık birbirimize evimizde keyifli ve sağlıklıyız" ifadelerini kullandı.

SETLERE NE ZAMAN DÖNECEK?

Çalışmaya ne zaman geri döneceği sorusuna Özpirinçci, "Şu anda çalışmak değil önceliğim, Mercan. Belli de olmaz. Gelen iyi bir teklif olduğunda Mercan da benimle sete gider gelir" şeklinde yanıt verdi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in de anne-baba olmaya hazırlandıkları hatırlatılınca Özpirinçci, "Evet yakında Kıvanç baba Başak anne olacak. Beraber büyüteceğiz çocukları inşallah" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading