Yandex Metrica

Özer Hurmacı'nın eşi boşanmak için rekor rakam istiyor

Özer Hurmacı'nın eşi boşanmak için rekor rakam istiyor

Mihriban Hurmacı, "Astroloji haritasına baktırıp aldattığımı söylüyor" diyerek boşanma davası açan eşi Özer Hurmacı'ya karşı dava açtı. Mihriban Hurmacı, boşanmak için 30 milyon TL istedi.

Magazin

23.01.2024, 18:02

Futbolcu Özer Hurmacı, eşi Mihriban Hurmacı'nın astroloji haritalarına bakarak kendisini aldatmakla suçladığını iddia etmiş ve boşanma davası açmıştı. Mihriban Hurmacı'nda karşı hamle geldi.

Eşinin iddialarının kurgu ve iftira olduğunu söyleyen Mihriban Hurmacı, karşı boşanma davası açarak 30 milyon lira tazminat talep etti. Hurmacı, 3 çocuğu için de 75 bin lira iştirak nafakası istedi. Can güvenliğinin tehlikede olduğunu, eşinin kendisini evden atmakla tehdit ettiğini iddia eden Mihriban Hurmacı, 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Mihriban Hurmacı dilekçesinde, "Özer Hurmacı, 'Ne kazandıysam kendi emeğimle kazandım. İstediğim şartlarda boşanmazsan oturduğun evden de atarım' diyerek müvekkilimi tehdit etmektedir. Özer Hurmacı’nın tehditleri yüzünden müvekkilimin can güvenliği de tehlikededir." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading