Yandex Metrica

Özer Hurmacı'dan kahin eşi Mihriban Hurmacı'ya rekor nafaka! Astrolojiye bakarak aldattığını söylemişti

Özer Hurmacı'dan kahin eşi Mihriban Hurmacı'ya rekor nafaka! Astrolojiye bakarak aldattığını söylemişti

Eski futbolcu Özer Hurmacı, astroloji haritalarına bakarak 'Beni aldatıyorsun' diyen eşine boşanma davası açmıştı. Mahkeme, Özer Hurmacı'yı haksız buldu ve eski eşine aylık 52 bin 500 TL tedbir nafakası ödemesine karar verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Bir dönem Süper Lig'de Ankaraspor, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor'da forma giyen Özer Hurmacı, 2015 yılında hayatını birleştirdiği Mihriban Hurmacı'yla mahkemelik oldu.

Sabah'ta yer alan habefre göre; Özer Hurmacı geçtiğimiz aylarda İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı'ya boşanma davası açtı. Özerl Hurmacı, eşinin astroloji haritalarına bakarak kendisine "Beni aldatıyorsun" diye baskı kurduğunu öne sürdü. Mihriban Hurmacı da buna karşı eşine boşanma davası açtı. Mihriban Hurmacı, 30 milyon TL tazminat, kendisi için 50 bin, 3 çocuğu için de aylık 75 bin TL aylık nafaka talebinde bulundu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

2 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI

Özer Hurmacı'nın kendisini evden atmakla tehdit ettiğini ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu iddia eden Mihriban Hurmacı, mahkeme kararıyla 3 çocuğunun babasına 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

ÖZER HURMACI İTİRAZ ETMİŞTİ

Özer Hurmacı ise eşinin 50 bin TL, 3 çocuğu içinde toplam 75 bin TL aylık nafaka talerine dava dosyasına dilekçe sunarak itiraz etmişti. Özer Hurmacı, "Eşim nafakayı kendisi için istiyor" ifadelerini kullanmıştı. Mihriban Hurmacı'nın kira gideri bulunmamasına rağmen 50 bin TL nafaka istediğine dikkat çekilen dilekçede anne bakımına muhtaç en küçük çocuk hariç diğer 2 çocuğun velayetinin Özer Hurmacı'ya verilmesi istemişti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

52 BİN 500 TL NAFAKA ALACAK

Mahkeme, çocuklarının velayetini anne Mihriban Hurmacı'ya verdi. Aynı zamanda Özer Hurmacı, belirli günlerde çocukları ile vakit geçirebilecek. Üç çocuğu ve kendisini için toplamda 125 Bin lira tedbir nafakası talep eden Mihriban Hurmacı'nın alacağı nafaka belli oldu. Mahkeme, İki çocuk için 24 bin TL, küçük bebekleri için 7 bin 500 TL ve Mihriban Hurmacı için 21 bin TL nafaka bağlanmasına karar verdi. Hurmacı, toplamda aylık 52 bin 500 TL tedbir nafakası alacak. Özer Hurmacı, nafaka kararına itiraz etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading