Yandex Metrica

Özcan Deniz ve Alişan arasındaki küslük bitti mi? Açıklama geldi

Özcan Deniz ve Alişan arasındaki küslük bitti mi? Açıklama geldi

Alişan, önceki gün yeğeni Eyşan Tektaş ile alışveriş turunda görüntülendi. Sanatçı, Özcan Deniz'le barıştıkları yönündeki haberlerle ilgili konuştu.

Magazin

08.04.2024, 18:45

Kardeşinin vefatından sonra yeğenleriyle sık sık vakit geçiren Alişan, önceki gün yeğeni Eyşan ile birlikte alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Yeğeni ile mağazaları dolaşan şarkıcı, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Keyifli halleri dikkat çeken sanatçı, Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiaları hakkında da yorum yaptı. Alişan, Demet Akalın gibi "Biz uyarmıştık" diyerek esprili yanıt verdi.

"ÖZCAN DENİZ'LE KONUŞTUK"

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde 20 yıldır küs olduğu Özcan Deniz ile bir araya gelerek sohbet ettikleri yönünde çıkan haberlerle ilgili "Evet konuştuk" dedi.

"KARŞILAŞSAK SELAM VERMEM"

Alişan, geçtiğimiz yıllarda bir programda Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül ile neden küstüklerine dair açıklamalarda bulunmuştu. Şarkıcı, "Ben askere giderken kimse güle güle git, güle güle gel demedi. Kardeşim evlendi hayırlı olsun demediler. İkisiyle de konuşmuyorum, bir daha konuşmayı da düşünmüyorum.

Özcan benden 1 yaş büyük, Mahsun Abi ile aramızda bayağı bir yaş farkı var. Bir yerde karşılaşsak selam vermem. Bundan sonra hayatımda olmayacaklar." şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading