Yandex Metrica

Orkestrasından Bülent Ersoy hakkında flaş iddia: Aldığı paradan başka para istiyor

Orkestrasından Bülent Ersoy hakkında flaş iddia: Aldığı paradan başka para istiyor

Bülent Ersoy'un sahte PCR testi nedeniyle KKTC konseri öncesi tutuklanan orkestra ekibinden Coşkun Kıvılcım, sanatçı hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Kıvılcım, 'Ben çektiysem herkes cezasını çekecek' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:14

Geçtiğimiz aylarda Bülent Ersoy'un orkestra ekibi, Kıbrıs'taki konser öncesi PCR testlerinin sahte olması nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tahliye edilmelerinin ardından İstanbul'a dönen müzisyenlerden Coşkun Kıvılcım, olayların perde arkasını anlattı.

"YAKALANDIĞIMIZI BİLİYORDU"

Konsere polis eşliğinde çıktıklarını söyleyen Kıvılcım, "Biz bunları yaşarken Bülent Ersoy hanım otele bir gün öncesinden gittiği için oteldeydi. İletişim sıfır. Yakalandığımızı da biliyordu. Sonrasında bizi otobüsle konsere götürdüler. Konsere biraz geç çıkıldı. Biz çıktığımızda sahneye Bülent Hanım biraz geç çıktı. İnsanlar biraz öfkelendi, laflar söylemeye başladılar. Bizler de çalarak insanları yatıştırmaya çalıştık." diye konuştu.

"KAHKAHA ATARAK BİZİ AŞAĞILADI"

Kıvılcım, açıklamasının devamında şöyle konuştu:

"Bülent Hanım’ın aldığı bir yevmiye var. Aldığı paradan hariç artı bir para daha istiyor. Ben diyor bu şartlar altında çıkmam diyor falan. O kendisi yaşamış gibi, geç kalmış gibi o ortama, o stresi biz yaşamamışız gibi davrandı. Bizi mağdur gösterse zaten o parayı biz alırdık.

O gün o parayı bize zaten kendisi dağıtırdı. Konuşuyor, o parayı da alıyor kendisi ve sahnede kahkahalar atarak işte bu insanlar da içerideydi o yüzden geç geldik diyor ve bizi orada aşağılıyor."

"PSİKOLOJİMİZ BOZULDU"

Bülent Ersoy'a ulaşmalarının çok zor olduğunu dile getiren Kıvılcım, "Kendisi biliyorsunuz çok büyük bir Diva yani gerçekten büyük bir Diva. O yüzden biz ona ulaşamadık. Biz de kendi imkanlarımızla orada bir şeyler yapmaya çalıştık. Psikolojimiz bozuldu. İnsan gerçekten başka bir duruma geliyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading