Yandex Metrica

Ömer dizisinden gelen şok karar; Duyanlar çok şaşırdı

Ömer dizisinden gelen şok karar; Duyanlar çok şaşırdı

İlk bölümü ile istediği başarıyı yakalayan Ömer 3. bölümde tansiyon iyice artıyor. Başarılı oyuncu kadrosu bulunan Ömer yeni bölümde seyirciyi şoke eden bir gelişme yaşanacak.

Magazin

14.02.2024, 23:43

Star TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi Ömer son bölüm sonrası olaylar ile iyice sarpa sarıyor. 

Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar ve Barış Falay  başrol oynadığı Ömer yeni bölüm için geri sayıma başladı. 

ÖMER OYUNCU KADROSU VE KONUSU: Ömer dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?  İşte Selahattin Paşalı başrollü dizinin

Özellikle çarpık ilişkilerin ekranlara geldiği dönemde Ömer dizisi sıra dışı konusu ile tüm ilgiyi üzerine çekti. 

Gamze ile Ömer arasındaki aşk iyice çıkmaza girerken yeni bölümde beklenmeyen evlilik teklifi herkesin ağzını açık bırakacak

Reşat rolü  oğlunun aşkına saygı duymaması izleyicinin tepkisini çekerken, Ömer dizisi 2. Bölüm emzirme sahnesi de ekranlara bomba gibi düşmüştü. 

Babasına rağmen sevdasından vazgeçmeyen Ömer ekran başındaki herkesi şaşırtmaya devam ederken, aldığı karar izleyenleri şok edecek!


Dizide dul ve kendinden yaşça büyük bir kadına aşık olan Müezzin Ömer'in babası ile mücadelesi ön plana çıkıyor. 

Merve Dizdar'ın canlandırdığı Nisa karakterinin büyük kızı Emine'nin kardeşini susturmak için emzirmesi büyük eleştiri almıştı.

Dizideki olaylar hızla gelişirken reyting sonuçlarında da başarıyı yakalamaya çalışan Ömer'in evlilik teklifi sonrası yaşanacak yüksek tansiyon merak ediliyor. 

Ömer dizisi 3. Bölüm pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yer alacak.

 

ÖMER DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzindir. Yakın zamanda annesi vefat eden Ömer, bu kaybın sızısı yüreğinde, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

Üç kardeşin en küçüğü olan Ömer, Anne yarısı bildiği ablası Nisa, babasının ve abisi Tahir’in istemediği bir evlilik yaparak, aileden kopmuş, bu durum Ömer’in ruhunu derinden yaralamıştır. Kalpten bağlı olduğu ailesinde yaşanan bu kırgınlıklardan, çelişkilerden, kayıplardan kırılan ruhunu tamir etmenin yolunu çizmeye başlayarak bulur Ömer... 

Küçüklüğünden beri resim yapmaya olan aşkı, tutkusu, ailesinin engeline rağmen devam eder, resim çizmeyi sürdürür. Ama tek aşkı resim olmayacaktır, günün birinde karşısına çıkan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze ile birbirlerine aşık olacaklar ve bu aşkı sürdürmekte engelleri çok büyük olacaktır...

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI

Dizide Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Çağla Naz Kargı, Metehan Parıltı, Melike Güner oyuncular yer almaktadır.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading