Yandex Metrica

Oktay Kaynarca'dan yeni EDHO açıklaması! EDHO devam edecek mi? İşte son bilgiler

Oktay Kaynarca'dan yeni EDHO açıklaması! EDHO devam edecek mi? İşte son bilgiler

Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir ödül törenine katılan Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin devam edip etmeyeceği konusuna dair birtakım ucu açık açıklamalarda bulundu.

Magazin

30.03.2024, 04:57

Türk dünyasında kültürel ve sanatsal iş birliğinin artırılması amacıyla düzenlenen 'Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali', 13 ülkeden 100’ün üzerinde yapımcı, oyuncu, yönetmen ve sinema profesyonelini İstanbul’da buluşturdu. Düzenlenen törende ödül veren taraf olan Oktay Kaynarca, keyifli halleri ile dikkat çekti. Düzenlenen törene katılan Türkiye'nin başarılı isimleri, kırmızı halıda boy gösterdi. Özcan Deniz, Oktay Kaynarca, Fahriye Evcen, Barış Arduç ve Tuba Ünsal gibi isimler geceye katıldı.

edho devam edecek mi

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

'CEVAP VERMEYE YETKİM YOK'

Rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yayından kalkması hakkındaki sorulara yanıt veren Kaynarca, "Arkadaşlar bana sormayın, gerçekten benim cevap verme yetkim ve bilgim yok. Bunun cevabını ben veremem, şu anda çekim yok, çekilmeyeceği ve devam etmeyeceği bilgisine sahibiz. Yayın probleminde oyuncular veya çalışanlarla alakalı bir durum yok" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading