Yandex Metrica

O Kız dizisinin yıldızı Erkan Petekkaya'dan çarpıcı itiraf! O sözler çok konuşulacak! 'Evin kirasını vermek için...'

O Kız dizisinin yıldızı Erkan Petekkaya'dan çarpıcı itiraf! O sözler çok konuşulacak! 'Evin kirasını vermek için...'

O Kız dizisinde canlandırdığı karakterle beğeni toplayan ve son olarak 'Filme Gel' isimli filmde rol alan Erkan Petekkaya, verdiği röportajda kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Petekkaya, 'Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda oynamam' ifadelerini kullandı.

Magazin

23.01.2024, 19:59

Beyaz Gelincik, Dila Hanım, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Paramparça gibi yapımlarda rol alan Erkan Petekkaya, şimdilerde Kanal D'nin O Kız dizisinde rol alıyor. Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Petekkaya, 'Filme Gel' filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Komedi filminde Tolga Güleç ile biraraya gelen Petekkaya, Melis Güvenç'in YouTube kanalına konuk oldu. İki oyuncu, proje seçerken dikkatli davrandıklarını ve her rolü kabul etmediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"EV KİRASINI VERMEK İÇİN YAPMAYACAKLARI ŞEYLERİ YAPTILAR"

"Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda yer almam" diyen Petekkaya, oyunculukta seçici olabilmenin konforu hakkında şöyle konuştu:

"Birçok arkadaşım evinin kirasını vermek için hiç yapmayacakları şeyleri yaptı. Öyle olduğu için içlerinde var olan yeteneği hiç gösteremediler. Şansım vardı ki, ben Devlet Tiyatroları’nda çalışıyordum, bir maaşım vardı ve seçici olabiliyordum. Bu benim için büyük bir şanstı"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading