Yandex Metrica

Nusret çıraklık fotoğrafını paylaşıp Londra'da restoran açacağını duyurdu

Nusret çıraklık fotoğrafını paylaşıp Londra'da restoran açacağını duyurdu

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe, Londra'nın merkezi yerinde açacağı yeni restoranın haberini çıraklık yaptığı dönemde çektirdiği fotoğraf ile sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Gökçe, paylaşımında yeni mekanının açılışı için takipçilerinden şans dilemesini de istedi.

Magazin

23.01.2024, 18:01

Son dakika haberlerine göre... Tuz serpme hareketiyle şöhretin kapılarını açan ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoran açan Nusret Gökçe, şimdi de Londra'nın merkezinde restoran açıyor. Geçtiğimiz haftalarda İspyanya İbiza'daki dükkanının müjdesini veren Gökçe, yeni mekanının haberini de eski yıllarına gönderme yaparak duyurdu.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

'LONDRA AÇILIŞI İÇİN İYİ ŞANSLAR DEYİN'

ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan'da işletmeleri bulunan Nusret Gökçe, Londra'da açacağı yeni mekanı için takipçilerinden şans diledi. Yıllar önce çıraklık yaparken çektirdiği bir fotoğrafını paylaşan sosyetik kasap, "Lütfen yarınki Londra açılışı için bana iyi şanslar deyin" notunu yazdı. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede 389 binden fazla beğeni alırken sevenlerinden de destek yorumları geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading