Yandex Metrica

Kemal Doğulu ile Kadir Doğulu neden küstü? Kemal Doğulu ile Kadir Doğulu küs mü, kavga mı etti?

Kemal Doğulu ile Kadir Doğulu neden küstü? Kemal Doğulu ile Kadir Doğulu küs mü, kavga mı etti?

Moda programlarındaki jüri üyeliği ile adını duyuran Kemal Doğlu, dizi ve sinema oyuncusu kardeşi Kadir Doğlu hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Kemal Doğlu kardeşi hakkında yaptığı açıklamada "Benim sadece kan bağım var. Sebepleri var küslüğün tabii ki. O biliyor, ben biliyorum ve ailem biliyor." dedi. Magazin gündeminde oldukça fazla yer edinen açıklamanın ardından "Kemal Doğulu ile Kadir Doğulu neden küstü? Doğulu kardeşler küs mü, kavga mı etti? Kemal Doğulu ile Kadir Doğulu küs mü, kavga mı etti?" soruları vatandaşlar tarafından soruldu. 

Magazin

27.04.2024, 08:29

Moda programlarından görmeye alışkın olduğumuz Kemal Doğulu'dan flaş açıklamalar geldi. Kemal Doğulu isim, küs olduğu kardeşi Kadir Doğulu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Kemal Doğlu açıklamasında "Benim sadece kan bağım var. Siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. Sebepleri var küslüğün tabii ki. O biliyor, ben biliyorum ve ailem biliyor" dedi.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

KEMAL DOĞULU İLE KADİR DOĞULU NEDEN KÜSTÜ?

Kemal Doğulu ike kardeşi Kadir Doğlu'nun küs olduğu haberleri magazin gündeminde geniş yer buldu. Küslüğün neden ise henüz netlik kazanmadı. Ancak alınan bilgilere göre kardeşlerin arasındaki problemin büyük olmadığı ve kısa sürede barışabilecekleri yönünde. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

DOĞULU KARDEŞLER KÜS MÜ?

Kemal Doğulu basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Evet kardeşimizi seçemeyiz. Bu bir mecburiyet. İnsanlar arkadaşlarını seçip onlardan kardeş yapabilir kendisine. Kan bağım olan herkesi sevmek zorunda değilim ve kan bağım var diye herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum. Bu sadece onun için değil, hepsi için geçerli. Mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz. Ben diğer kardeşlerim ile hem kardeş hem arkadaşım. Annem de hiç karışmaz bu işlere." dedi. Küslüğün neden kaynaklandığına dair ise detay vermedi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Magazin


Loading