Yandex Metrica

Nuri Alço: Yeşilçam oyuncuları çok zor durumda

Nuri Alço: Yeşilçam oyuncuları çok zor durumda

Usta oyuncu Nuri Alço, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alço, "Yeşilçam oyuncularının çoğu zor durumda." dedi.

Magazin

29.03.2024, 00:04

Usta oyuncu Nuri Alço, kötü karakteriyle tanınmasına rağmen milyonlarca kişi tarafından seviliyor. Efsane isim, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Hayatı ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Alço, Yeşilçam oyuncularına teklif gelmediğini, çoğunun zor durumda olduğunu söyledi.

İlk işinin bankacılık olduğunu söyleyen oyuncu, daha sonra fotomodellik ve sinemaya adım attığını söyledi. Alço, ilk başrolünü Türker İnanoğlu'ndan aldığını belirterek "Türkiye’nin hasılat rekoru kıran filmlerinden biri ‘Kayıp Kızlar…’  Arkasından Hülya Avşar ile Tele Kızlar'ı çektik… Bu şekilde devam etti kariyerim." ifadelerini kullandı.

KAZANDIĞIM PARAYI KIYAFETE HARCADIM

"O zaman sinemadan para kazanmak çok mümkün değildi. Kıyafetlerimizi kendimiz alıyorduk, sete arabayla gitmek falan yoktu." diyen usta oyuncu, şu ifadeleri kullandı: Ben hep zengin adamı oynuyorum, İtalya’dan giyiniyorum. Aksesuarı falan gören ‘abi nereye ev mi taşıyorsun’ derdi. Kıyafetleri hep kendi paramızla alırdık. O dönem kazandığım paranın %70’i kıyafete gitti.

Nuri Alço Armağan Çağlayan

"YEŞİLÇAM OYUNCULARI ZOR DURUMDA"

Usta isim, Yeşilçam oyuncularının şimdiki durumundan rahatsızlığını dile getirerek "Yeni dönemde Yeşilçam oyuncularına teklif gelmiyor. O kadar yetenekli insan var ama çoğu aç. Çok zor durumdalar, ben yine idare ediyorum. Film, reklam, açılışlarla… Zaten Yeşilçam’dan çok az kişi kaldık. Bugüne kadar çektiğim filmlerden telif hakkı da alamadık. Yapım firmaları söz veriyorlar sonra ses çıkmıyor." dedi.


Loading