Yandex Metrica

Nükhet Duru'dan tartışma yaratacak tayt çıkışı! 'Buna dur deyin artık' dedi, hemcinslerine seslendi

Nükhet Duru'dan tartışma yaratacak tayt çıkışı! 'Buna dur deyin artık' dedi, hemcinslerine seslendi

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, bir markanın defilesine katıldı. Duru, muhabirlere yaptığı açıklamada hemcinslerini kızdıracak bir çıkış yaptı. Şarkıcı "Bu tayt olayına 'dur' deyin artık" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:59

Güçlü sesiyle adından övgüyle söz ettiren şarkıcı Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde bir markanın defilesine katıldı. Defilede basun mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden şarkıcı, tartışma yaratacak bir açıklama yaptı. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"ÇORAPLA SOKAKTA DOLAŞIYORLAR"

Magazin Kuryesi'ne konuşan şarkıcı, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir dur deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam. Ancak öbür türlü çorapla sokakta dolaşan birçok kadın görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil" diye konuştu.

Nükhet Duru'nun o sözleri sosyal medyada kısa süre içinde gündem oldu. Bazı kullanıcılar şarkıcının sözlerini desteklerken, bazı kullanıcılardan tepki geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading