Yandex Metrica

Nevzat Aydın ikinci kez damat oluyor! Maldivler'deki düğünün detayları dudak uçuklattı

Nevzat Aydın ikinci kez damat oluyor! Maldivler'deki düğünün detayları dudak uçuklattı

Nevzat Aydın, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile Maldivler'de dünyaevine girecek.

Magazin

24.03.2024, 01:04

Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın, ikinci evliliği için gün sayıyor. Aydın, sevgilisi Zeynep Zenel ile Maldivler'de evlenecek. İkilinin düğünü, 23-27 Şubat tarihleri arasında 4 gün 4 gece sürecek. Aydın, düğüne katılacak olan 150 konuğunu düğün yerine özel uçakla götürecek ve tüm masraflarını karşılayacak.

Çift, geçtiğimiz hafta düğün hazırlıklarını görmek için Maldivler'e uçmuştu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

NEVZAT AYDIN HAKKINDA

Bilgisayar mühendisi olan Nevzat Aydın, ABD'de öğrenci olduğu sırada Yemeksepeti fikrini geliştirmiş, firmayı 2001 yılında kurmuştu. Aydın, 2015 yılında Yemeksepeti'ni 589 milyon dolara Delivery Hero'ya satmıştı.

Aydın, Kasım ayının başında Twitter hesabından yaptığı açıklamada Yemeksepeti'nin CEO'luk görevini bırakacağını duyurmuş, "Evet, bir devrin sonuna geldik. Jeff Bezos 25 yıl dayandı bense 21 yılı ancak görebildim" demişti. Aydın, artık kendisine ve ailesine zaman ayırmak istediğini söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading